søndag den 28. august 2011

Ann-Sophies børneværelse - fint, feminint og fantasifuldt.

Ann-Sophie fra Odense har indrettet et super fint børneværelse, som jeg har fået lov til at vise frem her - mange tak for det! Du kan også se Ann-Sophies børneværelse på hendes egen blog, hvor jeg har hentet alle billederne fra.

Inspirationen til børneværelset kommer fra dette skønne billede. Det er en rigtig god måde, at bruge billeder som dette, som en ledetråd. Man kan også vælge at sammensætte et stemningsbilleder af flere billeder og lave et helt moodboard, hvis man har behov for det. Inspirationsbilledet har Ann-Sophie set i Vogue UKs december 2010 udgave.

Et tapet betyder utrolig meget for et rums stemning. Værelset her er ingen undtagelse. Her er valgt et super flot tapet fra Tapet Caféen i en skøn, piget pastelfarve.
Bøjlestangen, som i øvrigt er hentet på Sicilien, tilfører originalitet og kontrast til rummet og er med til at give det et eventyrligt præg. Bøjlerne, som nok er i metal, er super skønne og passer flot til pastelfarven i tapetet og matcher igen det eventyrlige udtryk.

De naturlige farver i gardinstoffet, stenpuderne, bøjlestang m.m. hænger flot sammen til både tapet og gulv. Det er vigtigt, at et babyværelse ikke er for farverigt eller for levende. Løsningen her er super fin og ved at vælge et voksen tapet har Ann-Sophie forlænget levetiden af sit babyværelse.


vuggen fra Oliver Furniture skal den lille vugges i søvn og mon ikke hun sover sødt i de fine og rolige omgivelser. En flot himmel vil være rigtig god at tilføre. Det vil give den lille ekstra tryghed, når hun skal til at sove. F.eks. denne fra Colorique.


Sengetøjet, som er helt i hvidt med et fint mønster, har været i familiens skød i generationer. Der er dermed tilført et strejf nostalgi og historie, som er med til at gøre rummet mere personligt. Sengetæppet matcher udtrykket perfekt. Den skønne, store bamse er fra Jellycat.


Barnevognsuroen fra LuckyBoySunday bruges som vuggepynt, men kan også bruges som praktisk baby legetøj.Jeg kender ikke til hvilken belysninger, der er valgt. Jeg synes denne lampe fra Colorique, vil passe perfekt i stilen.

Men, man kunne også købe 3-5 mindre rispapirslamper og selv male dem med vandfarver, i de farver som bla. er i inspirationsbilledet. Skift gerne den lidt kedelige, hvide standard ledning til en stofledning.

Håber at Ann-Sophies børneværelse kan være en inspiration for nogle af jer derude. Husk også at besøge Ann-Sophies blog.

1 kommentar:

 1. Dejligt indlæg - og tusind tak for linket! Hvor er det sjovt at læse din gennemgang af værelset og dermed få sat nogle andre ord på. Godt fif med himmel, jeg har en i gemmerne, som bør komme op snarest.

  Jeg har hængt en mintgrøn kinesisk lanterne op som loftsbelysning, for at give blid belysning, som nysgerrige små babyøjne ikke bliver blændet af. Du kan se den her: http://udtryk.wordpress.com/2011/05/11/eventyrlig-lanterne/

  Væglampen over puslebordet (fra Oliver Furniture) er et fuglehus, hvor der er lagt en lyskæde ind i. Det glæder jeg mig til at vise billeder af i næste uge :)

  Kærligst,
  Ann-Sophie

  SvarSlet