torsdag den 2. februar 2012

Lillebrors værelse

Forleden blev jeg ringet op af en mine kunder, der har været glad for min hjælp med at vælge tapet til hendes datters værelse og for råd omkring valg af interiør, som puder og hvad der skulle hænges op af billeder, til hendes ældste søns værelse.

Nu er turen så kommet til lillebrors værelse og hvorfor ikke dele rådene med jer?

Lillebror er 9 år og var ikke begejstret for mors idé om at hænge Studio Ditte tapetet - robot med de sjove robotter op:


Børn i alderen ca. 8-14 år er en svær alder, hvad angår indretning, fordi de er bevidste om, at de ikke er små børn længere og samtidigt ikke er blevet voksne. Værelserne må derfor ikke være for søde, de skal mere være cool, rå, romantiske og seje, men ikke på en kedelig voksen måde. Der skal være plads til barnlige elementer.

Udgangspunktet på lillebrors værelse er grundfarverne sort og grå. Det kan godt blive lidt barskt, hvis ikke der kommer noget farve ind som kontrast. Mit forslag er en grøn farve som kontrast. Den grønne farve tilføres i form af et andet tapet fra Studio Ditte - nemlig den grønne version af en trævæg, som skal sættes op på den ene væg, hvor sengen er placeret.På denne tapet-væg, henover hans seng, skal der hænges 3 af ferm Livings Studio 2 hylde.


En grøn Ball lampe kan bruges som sengelampe:


Denne sjove krokodille væglampe af glasfiber kan også bruges, men der skal lillebror helt sikkert lige spørges først:


For at skabe lidt ekstra dybde i oplevelsen af hans værelse kan den væg, hvor skrivebordet står, males med tavlekridt. På sådan en væg er der plads til at folde sin kreativitet ud - skriv, mal, hæng op, visk ud, tegn en kalender m.m. Se billedet - kan du se dybde effekten?
Herudover kan der så arbejdes med gulvtæpper, sengetæpper, sækkestol eller andet der kan bidrage til fornemmelsen af temaet i værelset. F.eks. puder som dem her fra hhv. Lexington og MimiLou:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar