mandag den 15. august 2011

New England style 2011

Efter lang pause er jeg nu på igen og klar med flere indlæg. Først skal vi lige et smut omkring det altid aktuelle New England, som indretningstema, som det kunne tage sig ud her i 2011. Der er mange grene og tolkninger af grundtemaet. Her mit bud, som jeg håber kan inspirerer jer, der holder af at udleve New England stilen.Det skønne "Scrapwood" tapet er fra hollandske Studio Ditte og fåes i flere farver. Lampen fra Madam Stolz er super fleksibel og 100% i stilen. Begge dele tilfører originalitet og noget upoleret, som er så vigtigt for stilen. Du kan også skabe det selv ved at vælge nogle vintage møbler.
Den lækre, oliven-grønne pude er i velour og er fra Lexington. Sammen med billedet af Mickeys Dining Car er referencerne til New England i USA tydelige.
Rå kurve i flet fra House Doctor til opbevaring, men som også giver sit klare bidrag til New England stilen. Sengetøjet er i flannel og er også fra Lexington. Sengetøjet er en sæsonvare, men du kan altid finde sengetøj fra Lexington, som passer i stilen.
Lampen fra La Lampe Gras er ny, men i et super cool industrielt design. La Lampe Gras reproducerer lamper, som er designet i 50'erne, i former og med funktioner som jeg ikke kender fra andre lamper. Bogreolerne i massivt træ er fra House Doctor.
Plaiden fra Lexington er jo helt uundværlig og den er ikke bare lige i stilen, men også lækker varm. Flyveren er kun til dekorationsformål, men den gør jobbet vældig godt og tilfører også lidt maskulint til til rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar