tirsdag den 26. april 2011

Det moderne babyværelse

Da jeg blev inviteret af TV2 til at deltage i Go' Morgen Danmark, var det oprindeligt meningen, at jeg skulle vise flere baby- og børneværelser. Redaktionen fandt dog ud af, at det ville kræve mere plads end der var til rådighed. Men, I skal da ikke gå glip af indholdet, i det jeg ville have vist, selvom jeg ikke kan vise jer det hele samlet.Der er mange førstegangs forældre, der er til de helt klassiske babyværelser i lyseblå eller lyserød, men 2. gangs fødende vil ofte gerne lave mere sjov og være mere vovede. Mit bud på det moderne værelse er her, at lade møbler fra Leander og farverne hvid, rød og sort være de bærende elementer. 
Ovenfor ser du en hvid Leander tremmeseng, der senere kan blive til en junior seng og på den måde er den også meget praktisk. Det er i øvrigt den seng som Kronprinseparret har valgt til deres tvillinger. Tapetet er fra Designers Guild - her i en sort streg, på hvid baggrund. Den skønne pude er fra skønne, skønne LuckyBoySunday og så kan man sagtens mixe en mere klassisk ballon ind i rummet, uden at det bliver klassisk af den grund. Det gør bare det hele mere uforudsigeligt og det er rigtig vigtigt, hvis ikke værelset skal ligne noget, der er taget ud fra et katalog.


På gulvet kan lægges et sort-hvidt plastik tæppe - her er vist et fra svenske Pappelina. Tæppet er super blødt (du vil blive overrasket) og meget praktisk, da det kan vaskes i maskinen eller blot skylles under bruseren, hvis det er blevet snavset. Sæt en super cool lampe på væggen - her er en design-klassiker fra franske La Lampe Gras, men det kunne også være en mat-sort lampe fra Ball. Sæt evt. navn på værelset med bogstaverne fra Design Letters, som er super skarpe i designet. Bamsen fra Jellycat, i en fuld fed rød farve og bredriflet fløjl, bløder op på de skarpe linjer.


By Nord sengetøjet er ikke moderne på den skarpe måde, men alligevel et moderne udtryk, som vil passe flot ind i temaet her. Hesten er en knage og sådan en fyr skal man næsten altid bruge. Metalkufferten er med til at bryde det stramme look og tilfører karaktér - vælg den i sort eller rød, alt afhængig af hvordan farvebalancen skal falde ud. Endnu en Jellycat bamse - dem kan man jo ikke få nok af.


Det skønne stof til gardiner eller en sækkestol, eller en gulvpude, er fra Designers Guild. Den sorte String Pocket hyldereol passer super godt sammen med Leander sengen. Kurven fra Rice til opbevaring af de nøvendige ting eller legetøjet, kan stå på gulvet og være dekorativ og Rice trofæet er blot til pynt.


Der skal også være plads til alt det praktiske. Leander har lige lanceret et helt nyt puslebord, der passer i deres eksisterende møbelserie. Det gode ved Leander puslebordet er, at det ikke fylder ret meget og senere kan det laves om til et lille arbejdsbord. Badekarret er en dansk opfindelse - det kan foldes helt sammen, så det ikke fylder noget når det bruges. Potten fra Dot.Pot er også helt unik og praktisk og har flere funktioner, dels som potte, dels som spand og dels som skammel til badeværelset. Og hvorfor skal stofbleer altid være hvide. Denne her er sort og vil passe fint i dette værelse, men også når man skal til selskab og måske selv er klædt i sort.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar