fredag den 29. oktober 2010

New England i børneværelset...


New England stilen har længe været et godt indretningstema, også her i landet. Måske fordi vi i virkeligheden har meget til fælles med New England - naturligheden, hyggen, det rå og romatiske i en skøn forening, farverne, lyset, og stemningen. Temaet er klassisk, men findes i en del afskygninger - seaside, authentic, city, university m.fl.

Jeg har lige fået Lexington, som jo er gennemført New England inspireret, ind i min butik igen, og derfor er det et helt aktuelt tema for mig lige nu. Har brugt nogle af Lexingtons billeder til at inspirere jer lidt.


Det helt autentiske look får du hvis du blander nyt og gammelt. Har du ikke lige noget i kælderen eller på loftet der dur, så tag på loppemarked. Brug f.eks. nogle gamle trækasser (mælkekasser, ølkasser m.fl.) og hæng dem op som natbord eller blot som hylde/reol. Brug måske et tapet fra Ralph Lauren på den ene væg og mal en stor rød stjerne eller det amerikanske flag på en anden væg. Find noget dødt træ i skoven og stil den som dekorativt element et passende sted. Fyld så på med puder, plaider fra f.eks. skønne Lexington og de lidt industrielt udseende lamper fra  La Lampe Gras. Så er du godt kørende!Har du selv indrettet dig med dette tema - så del det gerne med os her. Tag nogle billeder og skriv lidt om hvad du har gjort og send det så til mig - så lægger jeg det op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar