torsdag den 6. maj 2010

Lille børneværelse med plads til det heleSmå børneværelser kan være vanskeligt at indrette. Indbygget løsninger er derfor ofte den eneste måde at få det meste ud af et lille rum. Som møbeldesigner med hang til indretning var det en kærkommen opgave, at skulle indrette min yngste søn Elliot’s værelse i det lille kammer i vores lejlighed. Jeg løste opgaven ved at udnytte de meget høje lofter og placere sengen over soveværelsets dør. Sengen har en længde på 2 meter og kan derfor også bruges af en teenager eller bruges som gæsteseng til en voksen – Elliot bruger det meste af pladsen til bamser! Garderobe og hylder er indbygget under sengen og stigen. Alt er udført i olieret egetræ: natur og røget.


Den gamle fyldningsdør fik jeg hængt op som skydedør. Herved er det meste af gulvpladsen fri, hvor der bl.a. skulle være plads til trommesættet!


Til tegning, klip og klister sidder Elliot på skamlen STOOL ved sin skivepult STOOLESK, som har indbygget plads til papir og blyanter. Børnemøblerne fra Collect Furniture (www.collectfurniture.dk) har jeg designet, så selvfølgelig vil Elliot gerne have sit sæt ind på værelset J. Sættet er kompakt og fylder kun meget lidt, hvilket jeg syns gør den helt perfekt til et lille værelse – men den er derfor også nem at have stående i et hjørne i stuen eller køkken alrum.


Til Elliot’s mange småting bruger han lommevægen i tyk kanvas, syet af sin mor. Så ej at forglemme - der skulle også være plads til det runde tæppe fra Katvig, som hans mor var med til at starte.

Elliot’s skræddersyede børneværelse har jeg udført i tæt sammenarbejde med Københavns Møbelsnedkeri (http://www.kbhsnedkeri.dk), som jeg også udvikler alle børnemøblerne sammen med.

Indlæg af Frederic Colette

2 kommentarer:

  1. Dejligt at se en så veludført skrædderløsning med gode materialer, veludført håndværk og flot design. Tak for dit indlæg.

    SvarSlet
  2. Super skønne billeder:-) Og hvilket fantastisk hus!! Jeg er nu blevet fast læser...
    Kig endelig forbi min blog og deltag i min give-away!

    SvarSlet