torsdag den 11. marts 2010

Langtidsholdbare løsninger = mere for pengene

Der er mange, når de går igang med indretning af deres børneværelse, der overvejer at bruge en indretnings konsulent. Men, når det kommer til stykket vil de fleste alligevel spare denne omkostning væk. De fleste tænker nemlig, at værdien af en indretnings konsulent alene ligger i hvordan rummet kommer til at se ud. De færreste ved, at dygtige indrettere sparer penge til indretningen, målt over tid. De gør vi fordi vi også medtænker holdbarheden i møbler, sådan at alt ikke skal skiftes ud, hver gang barnet går ind i en ny fase.

Moderne, klassiske, svenske String er et fantastisk godt eksempel på sådan et møbel. String er som Lego - det kan bygges ud i siderne, op og ned, i dybden og tilføres elementer, som bordplade, kabinet, magasinholder m.m..

Jeg bruger oftest String når jeg skal udnytte et mindre børneværelse optimalt. Byg f.eks. et reolsystem med en integreret bordplade, som kan bruges som pusleplads, når barnet er i ble-alderen (foto: Riikka i Helsinki).


Når barnet når til skolealderen kan det stadig bruges - denne gang som skrivebord, og så blev udgiften til et skrivebord pludselig sparet væk (og udgiften til indretteren har tjent sig hjem). Byg det ud - så er det pludselig en stor reol med et integreret skrivebord (foto: Riikka, Helsinki).


Hvis dit barn bliver træt af String, så flyt det ind i stuen eller i et hvilket som helst andet rum i boligen.


Udover de super praktiske kvaliteter som String er kendetegnet ved, så er String også en cool design klassiker, fuldstændig tidløs. Det er derfor jeg er selv er helt vild med String.

Jeg har lånt billederne fra Strings hjemmeside. Check selv siden ud og se alle varianter og muligheder. Hvad synes du?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar