torsdag den 11. april 2013

Neon wake-up call - naturens lykkepille

Popkulturen står bøjet i neon og har haft sine op og nedture. Men neon behøver ikke kun være poppet. De kolde neon farver er på vej til at blive super hotte igen.
(Billederne er ikke mine. Jeg har sat dem sammen af hvad jeg har kunnet finde på alle de fine blogs, der findes online)

For neon-lovers er det vel ikke noget problem at skilte med sin kærlighed på pigeværelset. Gå bare til den. Det er super cool, også hvis mor og far ikke er helt med på den.Lige nu er det chict, at tilføre Neon farver i små mængder, som kontrast. Det behøver ikke være all-in.

Du er ingen grund til at lave om på hele din indretning for at være neon hot. Køb noget neon-farvet tape, eller en kraftig pink farve kan også gøre det, og pep en billedramme, blyantsholder, papirkurv m.m. op.


Selvom mange nok forbinder neon farver med noget unaturligt, så kan naturen ikke løbe fra at være fadder til neon farver også.

Her føles neon farver helt naturlige og ikke spor poppet.

"Du bliver hvad du spiser" - en ikke helt ukendt sætning, vel? Ja, tak - lykkepille forbruget er eksploderet. Prøv en neon farve eller en anden stærk farve istedet for - det er guf for sjælen og naturens helt egen lykkepille!
Start gerne med at tapetsere med et stærkt tapet, som dette fra Christian Lacroix. Det er højeste mode på væggen.Neon kan altid snige sig ind i andre af naturens skønne farver - ikke ubemærket, men det er jo heller ikke meningen.

Stærke detaljer gør livet lidt sjovere.
Har jeg mon åbnet en neon dør hos dig?Ingen kommentarer:

Send en kommentar