søndag den 10. marts 2013

Tapet tid - masser af muligheder

Undskyld den lange ventetid, men jeg skulle lige åbne en ny webshop (mulvdarp.dk) 1. marts og det gik så lige ud over denne blog.

Det tidlige forår kalder altid på forandring. Er det ikke skønt? Vi skal have rystet vinteren af os - måske i særlig grad i år, hvor den har været lang og kold. Nyt tapet gør underværker, når der skal ske noget afgørende med indretningen. Der har aldrig været så mange fine tapet muligheder til børneværelset, som der er lige nu. Her er lidt af det store udvalg, som jeg håber kan give dig lidt blod på tanden.

Til drenge, der skal prøve kræfter med maskuliniteten. College stilen fra Ralph Lauren kan absolut noget i den retning.Mere af samme skuffe, bare lidt mere country style. Super flot stoflighed i dette tapet fra Ralph Lauren. Sæt det sammen med den mørkegrønne, mørke- eller lysebrun, hvid, sort m.m. Tør du?


Studio Ditte trævæg tapetet tilfører også noget helt unikt og noget upoleret til et værelse og er super godt til dig, der ikke vil have det alt for pæne udtryk.

Her er det en anden trævæg (Piet Hein Eek), der tilfører noget maskulint og noget upoleret, men det kan et billede af en okse jo også gøre. Den finurlige lampe er fra House Doctor.


En helt anden type drenge- og mandeverden, med tapet fra Cole and Son. Sjovt på den flotte måde.

Det mere drengede udtryk kan Studio Ditte tapetet med de brugte legetøjs biler sørge for:

På vej til det mere feminine udtryk, skal du se det vidunderlige sommerfugle tapet, som selveste Christian Lacroix har designet. Det bliver et internationalt tapet-hit! Butterfly stolen er fra Nordal.
Lad os blive lidt ved de kraftige farver, men i en helt anden stil, som her er brugt på et babyværelse. Super modigt, med et fantastisk resultat. Tapetet "Ribbon" er fra Studio Ditte.

Hollandske Pip Studio kan også være med - med og uden kraftige farver, men altid med et kraftigt udtryk.


Check lige de her tapet nyheder fra Pip Studio - originalt og i fine afdæmpede farver.

Samme farvenuancer er brugt i de nyeste Studio Ditte tapeter til drengeværelserne.

Hvis du ikke orker tapet og er kreativt anlagt, så kunne du måske gøre kunsten efter og lave et vægmaleri?


Hvis du ikke selv kan male blomster, så findes der jo et hav af blomster tapeter. Blomster og lyserøde farver skal der til for at glæde den romantiske pige. Har du såden en pige? Jeg har tapeterne!Ikke mere om tapeter nu. Den her løsning får mit kreative hjerte til at smile. En let og elegant løsning, men en super idé.
De sjove og anderledes puder (og sengetøjet) er fra franske Cerise sur le Gateau, som vi lige har fået hjem. Kommer lige straks på medudsigt.dk

Der er ingen grund til at leve med kedelige vægge. Der er masser af fantastiske tapeter, der kan pifte ethvert børneværelse op. Påsken er oplagt til at skabe forandringen på dit børneværelse. Husk at bestille dine tapeter senest 14 dage før du skal bruge dem! God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar