søndag den 17. juni 2012

Indretning af pigeværelse

Jeg har indrettet dette værelse til en pige på 7 år og har været så heldig at få lov at fotografere resultatet og kan derfor dele det med jer.

Målet var at få et humørfyldt pigeværelse, hvor man gerne vil være og hvor man bliver i godt humør af at opholde sig, og så skulle der være masser af opbevaringsplads.


Rummet er delt ind i forskellige zoner. Bemærk klædeskabet som er vendt ind i værelset. Bagsiden er så beklædt med en spånplade, der er sprøjtelakeret i samme farve som skrivebordspladen i vinduet, som er speciallavet. Soverummet er på den måde blevet lukket lidt af i det store værelse. På den anden side af skabet er der så et påklædningsrum, hvor der også er ophængt et spejl, så man rigtig kan dresse up i fred og ro.
Jeg har arbejdet med kraftige farver, kontraster i farverne og i mønstre og materialer. Trægulvet er malet i en matchende turkis farve. Jeg har brugt stribet gardinstof mod en baggrund af blomstret tapet og hvor farven fra striben i stoffet rammer blomsterfarven fantastisk godt. Det kræver lidt mod at lave sådan et nummer. Læg også mærke til den grønne stol, som giver en ekstra dimension i farveholdningen. Stolen kunne også have været en Magis 360 kontor/barstol, som i sit udtryk også havde skabt kontrast.
Tapet og stof er fra Designers Guild. Opslagstavlen har vi specialfremstillet af en blød masonit plade, beklædt med Designers Guild stof og silkebånd.
Tæppe, sengetæppe og puder er ligeledes fra Designers Guild. Bordlampe fra Pylones. Kurv fra Overbeck & Friends og bogstaver fra Design Letters. Bemærk hvormange detaljer puden fra Designers Guild har - de er helt enestående.

Foto: Kira Brandt

4 kommentarer:

 1. smukt! Din blog er så dejligt! Jeg foreslår, at du tjekke denne side http://delightfull.eu, jeg tror du vil elske det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jessica

   Tak for din kommentar. Jeg skal checke dem ud på Masion et Objet messen i Paris, her i begyndelsen af September. Tak for henvisning.

   Slet
 2. Rigtig fed blog. Tak for inspirationen, skal selv snart indrette min datters værelse, så vil prøve at vise hende dine billeder :) Tror hun vil være helt vild med det.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at høre hvad din datter synes og hvilken løsning I finder frem til.

  SvarSlet