lørdag den 10. marts 2012

De mangfoldige wallstickers...

Wallstickers er over nogle år blevet et vaskeægte hit, og mængden af wallstickers har aldrig været større end nu. Lad mig nævne nogle oplagte grunde til hvorfor det er blevet sådan: 1) Det et relativt nemt at sætte en wallsticker op og det er hurtigt gjort. 2) Du skal ikke bruge hjælp udefra. Ingen tapetserer / maler. Du gør det selv. Plug and play. 3) Wallstickers er relativt billige ift. f.eks. tapet. 4) Bliver du træt af din wallsticker, så er den nem at fjerne igen. 5) Og ikke mindst - en wallsticker kan få stor betydning for stemningen i det rum, hvor den bliver sat op.

Her er et lille udvalg til inspiration. Jeg er selv vild med dem her, til de mindste drenge og piger. De har "bid" i stregen, og der er en lækker og veludført skødesløshed over designet - og det elsker børn - og jeg.
Prinsen og prinsessen fra franske Le Pré D'eau er ikke bare super fine, de er utroligt gode til at minde os forældre om, at vores børn er faktisk er vores små prinser og prinsesser, selvom de kan holde en vågen hele natten og i det hele taget, indimellem, trække tænderne ud på os! Så, når man er godt træt og føler sig som en hængt kat og dit barn ikke lige vil som du vil, så løft blikket og kig på wallstickeren - så kan du lidt igen!

Hvis det hele bliver lidt for sødt, så er der også den mere makabre og humoristiske afdeling.Murder Hamster wallstickeren er også fra Le Pré D'eau og bør nok hænge på børneværelset og ikke på babyværelset.

De næste billeder viser eksempler på wallstickers til børn, der rummer noget mere end et godt bidrag til den gode stemning på børneværelset. Her er der også læring inkluderet. Træet og skovens beboere fra MimiLou indbyder til interaktivtet - du kan flytte på de forskellige elementer, så de passer sammen - hvem spiser f.eks. regnormen?Med verdenskortet fra Mimi'Lou har man også muligheden for at bruge sin wallsticker til læring. Her kan elementerne i wallstickeren nemlig også flyttes på. Bynavne og flagene skal placeres de rigtige steder, og hvor hører dyrene mon til henne?
Går vi en aldersgruppe op, hvor der kan indsnige sig behov for at holde styr på aftaler og den slags kedsommeligheder, så har danske Ferm Living lavet nogle skønne wallstickers, som man kan skrive på med kridt. På den måde bliver det kedelige da lidt sjovere.

Men, wallstickers kan også være kæmpe store værker, som fremstilles og bruges individuelt. Her er der ikke umiddelbart noget for børn, så dette blot for at perspektivere wallstickerens rækkevidde, selvom jeg godt kan forestille mig en cool børnehave med sin helt egen kæmpe wallsticker. De skønne eksempler, som er designet og produceret af Le Pré D'eau er individuelle wallstickers til forskellige erhvervs kunder.

og her er det en skøn spa, der har fået liv og sjæl på væggene.Det kunne være rigtig fint hvis nogen af jer ville sende jeres wallsticker løsninger ind til mig, som jeg kunne lægge op til inspiration for andre.

1 kommentar:

  1. Tak for inspirationen - de store wallstickers er da perfekte - står nemlig og skal bruge noget til kontoret. Tak.

    SvarSlet