søndag den 8. december 2013

Julestemning og ideer til juletræet

Den hyggelige jul nærmer sig med hastige skridt. Det er en tid, der kan blive rigtig hyggelig, og ikke mindst er det børnenes højtid. Her er lidt billeder og ideer til inspiration.

Jeg elsker farver, men det her er super elegant, hvor selv indpakningen af pakkerne matcher temaet. Og hyggeligt ser det også ud. Se også hvor flot juletræsfoden er pakket ind.


Der er rigtig mange måder at have et juletræ på - og også til enhver pengepung. Men, så skal fantasien også slippes løs. Mangler du en palle, så kan du få en af mig (i Charlottenlund).

Denne løsning er god, hvis du mangler plads, eller hvis du har et stramt budget eller bare er dejlig kreativ og har lyst til noget andet.Her er  også en super fin og alternativ løsning, hvor du sparer både plads og penge, men du skal ikke være bange for at lave lidt selv. Ud i skoven og find de rigtige grene, og lidt gran at pynt med. Der ligger masser, efter stormene.


Her er grenene fra skoven brugt på en anden kreativ måde, men det kræver også lidt snilde med hænderne. Har du mod på det?


Minimalisme kan også bruges. Super fint, synes jeg.

Skal det være et traditionelt træ, så hent det selv. Kør en god tur med ungerne - væk fra byen. Fæld et træ selv - du kan få fine, også store træer, for næsten ingen penge, hvis du leder lidt.

Du kan også bare til ungerne med i Tivoli. Børnene vil elske dig for det.Ude godt, men hjemme bedst. Tænd op i brændeovnen, på med julestrømperne og så en god kop, varm kakao - hvad mere kan man forlange?Husk også hunden - den er jo også en del af familien, og elsker også at hygge.
Men, noget af det allerbedste er jo julemiddagen - specielt hvis der er pyntet godt op. Det er her er 100% Lexington.


Ha' en rigtig god jul.

3 kommentarer:

  1. looooove your christmas pics!!! angie

    SvarSlet
  2. Thanks for telling me - much appreciated. Merry Christmas. / Eva

    SvarSlet
  3. Virkelig nogle gode billeder, kommer her ind fordi jeg søgte efter smarte løsninger med eu-paller og det med juletræet i hvidt var en super god ide.

    SvarSlet