søndag den 2. december 2012

Man svæver altså på en lyserød sky...

"Lyserød er til små piger" overhørte jeg en person sige forleden dag. Wow!  Noget kategoriserende, begrænsende syn og lidt nedladende overfor den fine farve, der bringer så meget godt med sig, tænkte jeg. Jeg må vist hellere lige vise, at lyserød er meget andet, og kan være en fantastisk ledsager igennem hele livet, uden at man er en lillepige af den grund.

Lyserød kan godt have karakter, selvom det er til små piger - se bare Bonnie man fra danske LuckyBoySunday.
Den første forelskelse, og man svæver på en lyserød sky. Ikke en grå, ikke en sort, ikke en rød sky, men en lyserød sky. Lyserød vil altid være forbundet med postive følelser.Her er det så lyserød, der flyver.


Selv heste kan li´ lyserød og det kan farven brun også. Så, hvis det hele bliver lidt for piget for dig, så tilfør lidt maskulinitet i form af brun, som kontrast.


Vaskeægte lyserød romantik får mange hjerter til at banke lidt ekstra hurtigt - og her taler vi ikke bare om børn, vel?Meeeen, lyserød er jo ikke kun forbundet med romantik. Moderne design og lyserød kan også noget sammen.


Moderne, industrielt, design og..... lyserød. Hvor godt ser det lige ud?!


Lyserød med charmerende attitude - jeg elsker det.


Søde lyserøde piger bliver voksne en dag, og dem der tager lyserød med sig ved, at lyserød kan noget særligt.


Hvis du selv er noget særligt, og hvorfor skulle du ikke være det, så bekend kulør. Der er ikke noget frækkere end en fuldblods ting på 4 hjul i lyserød forklædning, med den rette ejer.


Lyserød følger med hele vejen, når først hjertet bløder for den farve - helt ind i boligen og uden at skræmme nogen væk.


Heldigvis er der mange af jer, der forstår jer på lyserød. 


2 kommentarer:

  1. Et skønt indlæg, jeg er sikker på farven lyserød takker dig! Jeg har altid været vild med lyserød, og elsker at sætte den sammen med brun eller grå. Og på det seneste også gul. Mmmm, alle de lækre nuancer den kommer i!

    SvarSlet
  2. Skønt at høre og tak fordi du bekender kulør. Lyserød og gul er også rigtig godt sammen - også en måde hvor det pussenussede forsvinder.

    SvarSlet