onsdag den 30. marts 2011

Tapet- og Stof Bazaar

Til alle jer, der godt kan li´ kreative opgaver, har vi nu åbnet vores egen Tapet Bazaar, hvor du kan købe udvalgte tapeter i metermål for en 50er/meter. Nu er der såmænd også en Stof Bazaar på vej - så hold øje med vores webshop www.medudsigt.dk.


Herunder er der lidt eksempler, på nogle af de ting vi syr for vores kunder - måske kan du blive inspireret til selv at gå i krig med at lave lignende ting.


Gardiner kan laves i alle afskygninger. Vælg gerne et markant stof - farverigt, da det er her du virkelighed kan tilføre rummet noget varme og sjæl. Måske vil en opslagstavle med samme stof være et passende valg hos dig - du kan lave dem i alle de størrelser du vil. Jeg har tidligere lavet indlæg om hvordan du kan lave din egen opslagstavle. 

Børn elsker sækkestole og de er da også super skønne og praktiske. Nemme at flytte rundt med - og så kan man jo tumle i dem, uden at man slår sig på dem. Mange af de billige sækkestole har ikke inderpose, hvilket er meget upraktisk, når man skal have stoffet af, for at vaske det - så hold øje med det! Sy en god inderpose (jeg bruger fibertex). Vælg så nogle gode krøyerkugler (undgå de billigste), så fylden bevares i lang tid, og sy til sidst yderstoffet. Brug et kvalitetsstof - det skal være et møbelstof, ellers holder det ikke. Så får du en sækkestol, der er helt sin egen og passer perfekt ind i børneværelset eller hvor den nu skal være. 

1 kommentar:

  1. Ih hvor er du god! kan du ikke blogge lidt om noget med indretning af tema-børneværelser? mine 4 piger har et værelse på ca 14 kvm, som de gerne vil have lavet om til et "skov-værelse man kan tumle i", men jeg ved ikke helt hvor jeg skal gå i gang... pengene er små, så det skal være meget man selv kan lave, og så enkelte gode ting.

    SvarSlet