onsdag den 9. marts 2011

Bogstøtter, der skaber god stemning

Bogreoler kan være fantastisk hyggelige.  Her er et flot eksempel, hvor en café i USA er gået "planken ud" for at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige. Billedet har jeg fundet her.


String Pocket er nærmest "skræddersyet" til opbevaring af bøger i pocket-formatet. Mon ikke en Züny bogstøtte vil tilføre løsningen her lidt charme og humor?!


Desværre kan bogreoler også fremstå rodede og triste. En af de ting man kan gøre, for at skabe et bedre udtryk er, at skabe lidt variation. Sæt bøgerne så de passer i farve, sæt en vase ind et passende sted eller en billedramme, nogle æsker eller andre dekorationsting eller helt personlige ting, for at give det hele en personlig karaktér.

Jeg synes de her bogstøtter er helt geniale til at skabe en bedre atmosfære i bogreolen. Det er en nem og hurtig måde, at skabe lidt forandring på.


Her er den skønne Züny flodhest bogstøtte i en String reol. Lampen er en La Lampe Gras. Tapetet er fra Ralph Lauren. Flyveren er amerikansk håndværk og æsken er fra italienske Seletti.


Nedenfor er Züny Bulldog brugt som bogstøtte i et køkken. Lampen er La Lampe Gras 205 WH.Züny elefanten og bjørnen er her fælles om at holde på Jumbo bøgerne.


...men Züny dyrene kan også holde opslaget på bøgerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar